Kävin perjantaina työterveydessä tapaamassa terveydenhoitajaa. Hoitaja sanoi epäilevänsä tautia tavalliseksi flunssaksi, eikä heillä edes olisi pikatestiä, mikä paljastaisi sikainfluenssan. Ei kuulemma terveyskeskuksessakaan. Sanoin, etten edes haluaisi tietää. Terkka totesi vielä toisen korvan olevan punoittava, mutta katsoi, ettei lääkärille olisi enää ollut vapaata aikaa. Kehoitti menemään terveyskeskuksen päivystykseen, mutta sanoin, etten aijo mennä. En olisi kuitenkaan mitään antibioottia suostunut ottamaan vastaan. Sitä paitsi CRP-testin mukaan ei tulehdusarvot olleet koholla lainkaan. Koska kuume ja kova yskä ja nuha, kirjoitti terkka saikkulapun loppuviikoksi, eli kahdeksi päiväksi.

Ihan hyvä, olen saanut levätä ja toipua rauhassa. Töissä on kuulemma useampikin sairaana. Lisäksi yhdestä jos toisestakin suunnasta kuuluu kerrottavan, että ilmapiiri on taas huonontumassa. Että uusi tp onkin oikea natsi jne. En voi muuta kuin naureskella itsekseni. Porukka on ihmeissään, kun uusi johtaja on rohkea ja "ankara". Pisteet sille. Entinen pomo antoikin porukan hillua ihan liikaa.

Suutuin eilen ukolle. Kävi ilmi, että tyyppi on sauhutellut salaa jo ties miten pitkään. Nytkin, vaikka haistoin tupakan ihan selvästi, yritti vielä väittää ettei ole polttanut. Paskapää.