Olen viettänyt neljän päivän vapaitani nauttien. Perjantaina melkein koko päivä meni yöpaidassa hiihdellessä, siivoilin ja sellaista. Lauantaina kävimme shoppailemassa Miirun ja kaverinsa kanssa. Useita tunteja siinä vierähtikin mukavasti. Saimme loistavaa asiakaspalvelua useassakin Pasaatin liikkeessä.

Illalla juhlimme naapurinihanan synttäreitä päivän myöhässä. Mukana oli myös reilu parikuinen söpöliini äitinsä kanssa. Naapurinihanasta tuli mummi kesällä.

Meillä oli taas niin kiva ilta jotta. Naukkailimme sivistyneesti vinkkua ja viisastelimme. Maailmaakin tuli parannettua. Emmekä edes hilppasseet baariin, vaikka läheltä pitikin.

Sunnuntaina lähdin terapoimaan lemmensuruissa pyöriskelevää siskoa. Tai ei se niin surullinen ollut, pikemminkin iloinen ja edellisen illan juhlimisen jatkeeksi taas uudessa nosteessa. Kuutisen tuntia kiertelimme kaupungilla. Kävimme syömässä ja poikkesimme muutamaan baariinkin. Ihmeen paljon oli ihmisiä sunnuntaina liikeellä ja humalassa. Itse olin nimittäin ihan autolla vain. Ilma oli todella hieno ja melkein kesäinen. Terassillakin tarkeni hyvin.

Illalla tein jotain hyvin tavatonta! Autoin kolmisen tuntia tai ylikin Miirua pänttäämään biologian kokeeseen. Yleensä lapset huolehtivat itse koulujuttunsa, mutta nyt Miirua hermostutti vaikea aihe. Kivaa oli aiheesta huolimatta!

Tämä päivä onkin taas mennyt kotona jumittaessa. Mutantti on ollut kipeänä, eikä tänäänkään vielä mennyt kouluun. Toivottavasti jo huomenna menee. Tai menkööt sitten lääkäriin.