Tiedättekö miltä tuntuu ku uhkuu ja puhkuu ja tekis mieli puhaltaa kaikki kumoon? Miulla on toisinaan töissä semmoinen olo. Kaima palasi ennen joulua mammalomalta ja ei siinä kauan mennyt kun mulla oli hermo mennyt. Tyyppi on ehkä maailmaan itserakkain, itsetietoisin ja omasta mielestään täydellisin ihminen. 

Se ei kestä kun mie oon ehtinyt sen poissaollessa kerryttää meriittejä ja mainintoja ;) .

Miiru vaihtoi koulua talviloman jälkeen. On nauttinut siitä lähtien täysin rinnoin koulunkäynnistä. Mutantti ei paljon enää viihdy kotona, . Majailee tyttöystävän luona ja kotona käy vain kääntymässä tai kun ukon kanssa laittavat mopoa kuntoon. Poika oli osallisena kolarissa. Auto ajoi mopon perään ja laite meni lunastuskuntoon. Paitsi että ei me sitä lunastukseen haluttu vaan rahat siitä.

Rankahko talvi oli muutenkin. MIe sain ehkä pahimman infektion ikinä elämässäni. Polven kohdalta oli pöpö päässyt verenkiertoon ja siksi olin kuusi päivää tiputuksessa. Toivuin siitä, vaikka välillä oli usko mennä.

 

Ja meillä on uusi vauva. Pieni phalene(perhoskoira)-pentu muutti meille pari viikkoa ennen sairastumistani. Hapsu on ihana!