Hiljaisena päivänä ketjun sisäisestä postista luettua:

"Meillä kävi tänään kolme Somalia ja kyselivät milloin avaamme myymälämme Somalian pääkaupungissa, kun siellä avataan suomalainen, hintatasoltaan meidän ketjua kalliimpi huonekaluliike lähiaikoina! Ilmeni että "yön Timot" olivat lukeneet Pohjalaisen elokuvasivulta ISKU Mogadishuun ja innostuivat siksi asiasta!"

Hihihii, samanen kaveri ärjyy ja purjuu jatkuvasti sisäisellä sähköpostilla kaikista asioista, eikä mitenkään erityisen hienotunteisesti, mut hyvä niin että joku uskaltaa suunsa avata!

Ohjaajakin käväs eilen, se suunnittelee mulle nyt aihetta omaan dokkariin... voi jeesus, ehkä se oli vitsi, mut katsoin silti parhaimmakseni sanoo et noup! On se sellasta puhunu aikasemminkin, mut ihan totta, ei mulla kyllä nyt mitenkää energia ja aika riitä! Lauantaina mennää kuvauksiin taas, joten pitääpä ottaa asia vakavasti esille. Tää viikko on ollu muutenkin niin kiireistä, on nuo koulun loppukiireet lapsilla ja pojan synttäritkin huomenna, pitäis tehdä sitä ja tätä... on vähä sellanen olo ettei aika riitä mihinkään, VÄSYTTÄÄ!