En todellakaan nauti näistä pakollisista juopottelupyhistä. En juhannuksestakaan. Meillä ei ole asiaan liittyviä perinteitä. Ei ole eikä tule.

Mutantti on kylillä "ilman mopoa" ja Miirun vein isoisänsä mökille. Eli en saa rauhaa taaskaan ennen kuin Mutantti on kotona ja Miiru mökillä turvallisesti nukkumassa.

Eilen istuimme Naapurinihanan ja tyttärensä kanssa muutaman tunnin meidän pihalla. Tulin töistä myöhään kun jo toista iltaa peräkkäin jouduin selvittelemään muiden tekemiä virheitä. Melkein tekisi mieleni sanoa, että ITTEN PITÄS KAIKKI TEHDÄ! Mitä hyötyä on esimiehistä, jos ne aina luottaa siihen että kyllä mie tulen teen ja pelastan. Jopa heidän virheitään. Onneksi on kehityskeskustelu uuden tp:n kanssa edessä lähitulevaisuudessa.

 Moni muukin on alkanut tökkiä. Monesti on niin, että muutamat kyllä innokkaasti myyvät ja esittelevät joitain tuoteryhmiä, mutta kun on kyse vähänkään teknisimmistä laitteista, niin minut haetaan pelastamaan vaikka toiselta puolen myymälää ja kesken asiakaspalvelutilanteen. Miten mie sitten ne osaan jos muut ei osaa? SIKSI KUN OLEN OTTANUT ASIOISTA SELVÄÄ JA OPISKELLUT! # ¤ &  # % jnejne. Tekisi oikeasti mieli huutaa ja kovaa. Jos en mene paikalle niin tytöt jättävät asiakkaat oman onnensa nojaan. Asia on nyt siksi mielessäni ja akuutti, koska lomalta palattuani selkeästi eräs on pyrkimässä paikalleni. Kysyin eilen eräältä esimieheltäni, että onko tässä nyt tapahtumassa jotain ja laitetaako minun päävastuu taas toisaalle. Pomo naurahti ja sanoi ettei todellakaan. Kyseinen tyttö vaan tulee enemmän osaksi isoa osastoa. Kyseinen tyttö sanoi minulle, että hänelle sanottiin, että hänen päävastuu siirty isolle osastolle ja hänelle nyt on epäselvää kuka siirtyy hänen tilalleen. Heh. Onko vaihtoehtoja? No ei! No mutta ilmeisesti kukaan ei siirry tilalleen vaan siellä on  se joka siitä alueesta päällikkönä vastaa. Ja me muut, kaikki me muut tauotamme ja olemme siellä tuuraamassa.

Kylläpä helpotti heti kun sain ulostettua asian! Nyt sitten juhannusruokien tekoon. Ajattelin tehdä itse ison kulhon perunasalaattia ja myöhemmin grillata kaikenlaisia herkkuja. Niinku esim niitä ihania täytettyjä pekonikuorisia herkkusieniä!