Kaunis päivä taas tulossa. Kyllä minua nyt hemmotellaan kesäisillä säillä, lomalaista. Eilen pesin mattoja pihalla ja siivoskelin muutenkin pihaa. Mies ajeli taas ylpeänä nurmikkoa uudella leikkurilla.

Autonvaihtoajatus on taas lähempänä kuin pitkään aikaan. Vien taas kerran passatin korjattavaksi. Turvatyynyvalo on taas syttynyt itsekseen. Kahden viikon sisään on valo käyty nollaamassa jo kahteen kertaan. Viimeksi viime perjantaina. Aina siihenkin tuhraantuu se muutama kymppi. Perjantaina valo syttyi iltapäivällä uudestaan. Mies varasi täksi päiväksi merkkikorjaamolle ajan, jotta vika korjataan. Kallista perkele.

Varasin juuri kampaajalle ajan. Olisin halunnut jo täksi päiväksi, koska olen joka tapauksessa passatin takia menossa naapurikaupunkiin. Samalla aikatauluahdistuksella. Kampaaja on kuitenkin kiireinen, koska kaikenmaailman valmistujaiset ja ylppärit, joten sain ajan vasta lauantaiksi. Keskiviikkona on seuraava merkintä kalenterissa. Pankkiin varasin ajan lainaneuvotteluihin. Useammasta kymppitonnista on kyse. Ehkä saan, ehkä en. Luultavasti talo pitää arvioida vakuudeksi.

Tirpan sairasloma on tällä erää ohi, joten lenkkikaveria en ainakaan aamuisin saa. Toisaalta yksinkin on mukava lenkkeillä, voin kuunnella musiikkia ja hölkätä. Tänä aamuna en kuitenkaan taida lenkille ehtiä, koska ajattelin siivoilla sisällä. Nyt on helppo pestä lattioita, kun matot on kuivumassa ulkona. Tai ei kaikki matot, mutta muutama kuitenkin.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!