Tapasin uuden päällikkön loman jälkeen eilen ensimmäisen kerran. Siis ennen lomaani tapasin miehen kyllä, mutta siis eilen uudelleen. Hieno mies! Jopa pääluottis tykkää ja se on paljon se! Päivän aloitin pienellä palaverilla, uudistuksia taas tulossa. Tein pitkän päivän ja jäin vielä liikkeen suljettua opettamaan päällikölle pyynnöstään tilitystä.

Mutantti lähti eilen Tampereelle kaverinsa kanssa. Vähän jännitti, mutta halusin taas antaa lisää luottoa pojalle. Soitin aamulla heti, kun kehtasin ja herätin pojat teltasta nukkumasta! Reissu oli ollut hauska.

Tänäänkin meni melkoisesti työvuoro yli merkityn. Olin niin liekeissä ja toisaalta työkaveri jäätyi ja ärtyi kiireestä, joten osaston vuoksi venyin. Ja se kannatti! Ylsin upeisiin suorituksiin ja sain välitöntä palautetta monelta suunnalta.

1245954220_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hienot kelit viimeaikoina! Kuva tiistaiselta vapaalta. Kävin Mutantin kanssa "vähän" shoppailemassa. Poika keräsi useiden satojen edestä vaatteita itselleen. Mie kuljin perässä ja maksoin mukisematta kaiken. Heh, eikä se edes tykkää shoppailla, mitenköhän paljon rahaa menee kun Miirun kanssa menemme shoppailemaan? Miirulle ostimme Mutantin kanssa tosin yhden mekon ja capreja, ihan lohdukkeeksi kun ei mukaan ehtinyt.