Miirumaarun kanssa on ollut kiva sairastaa. Tauti alkaa tytöllä jo hiukan hellittää. Kuumetta ei ole nyt päivällä ollut. Tosin niin voipunut Miiru on, etten ihmettelisi, vaikka kuume alkaisi iltaa kohden taas nousta. Minulla posken turvotus on hiukan hellittänyt. Hyvä niin, koska illalla menen Kaiman kanssa liiton järjestämään luottamusmiesperehdytykseen.

Siskoni soitteli päivällä. Olivat löytäneet mieluisensa talon, ja tehneet tarjouksen siitä. Tarjous oli mennyt läpi! Talo sijaitsee vain kivenheiton päässä nykyisestä kodista, joten sijainti on lastenkin kannalta hyvä. Koulut ja hoidot lähellä ja tilaa sisällä kaikille.

Spontaani ratkaisu, mutta uskon että kaikki sujuu hyvin. Vanha asunto menee varmasti kaupaksi nopeasti, sijainti on niin hyvä. Mie olin toisaalta salaa haaveillut, että saisin siskon perheineen muuttamaan lähemmäksi meitä. Täällä alkaa asuntoja tippumaan myyntiin kohta ropinalla, koska kaksi suurta työllistäjää on päättänyt lopettaa paikkakunnalla toimintansa. Nyt sen haaveen voin ilmeisesti haudata. Olen kuitenkin iloinen siskon puolesta.