Työpäivät menevät niin kovin nopeasti aina. Eilen hääräsin omaa osastoani kuntoon. Myynnyt en ollenkaan. Tarjouksia tosin tein, mutta luultavasti en saa niitä myynneiksi itselleni. Meillä on osastolla eräs, joka tekee vastaantulevat  toteutuvat tarjoukset aina itselleen. Ärsyttävää.

Mun osastolla oli yksi parhaimmista päätypaikoista jäänyt tyhjilleen hetkeksi. Mietin pääni melkein puhki mitä siihen laittaisin tilalle. Kunnes kuvittelin keksiväni hyvän idean. Meillä on iso kasa eräitä pieniä tuotteita tarjouksessa ja keksin, että siinähän olisi loistava tuote siihen. Piikittelin niitä paikoilleni yhden kassapalleron kanssa. Onnittelimme toisiamme hyvästä ideasta. Maireana lähdin ruokatunnille. Sen jälkeen ei enää hymyilyttänyt. Tp tuli ja musersi meidän onnen. Ei niitä sopinut siihen laittaa, ihan liian vähän tavaraa ja muutenkin. Köh. Tp:llä tosin oli tilalle loistava idea, joten ei harmittanut turha työ yhtään.

Sarppa valittelee henkilökuntansa vähyyttä. Kassapalleroista kun melkein aina joku on sairaana. Välillä useampi. Sarppa vastaavana on tietysti se, joka tarpeen tullen rientää paikkaamaan vajetta. Ilmeisesti lisätyövoiman palkkaaminen ei tule tässä vaiheessa kysymykseen. Siitä meille sitten syntyikin kuningasajatus. Jos vaan olisi mahdollista, olisin itse valmis opettelemaan kassapallerokuviot, ja tarpeen tullen paikkaisin vajetta. En tiedä meneekö esitys läpi, mutta ajatus minusta ainakin olisi loistava.

Muistatteko vielä sen mun kiihkeän unen? Eilen selvisi, että olemme Sarpan kanssa unelmoineet samasta miehestä. Sarppa jopa muisti nähneensä unessa miehellä tatuoinnin käsivarressa, ja joku tiesi kertoa sen todeksi. Nyt Sarppa ei enää tiedä, että onko se ollut unta, hih vai tottako kenties.... Muutenkin meillä tuntuu olevan samanlainen miesmaku. Isoista miehistä tykätään. Tosin tuo unimies ei vielä ole  mulle aiheuttanut väristyksiä muuten kuin unessa. Se on luultavasti liian lempeä ja kiltti mieheksi. Tykkään ehkä vähän räväkämmistä. Sarpan kanssa molemmat olemme varattuja, mutta ainakin mun mielestä unissaan saa tehdä mitä vain. Mun tosin ei kannata tehdä mitään edes unissani, koska en osaa pysyä hiljaa edes nukkuessa. Muutaman kerran olen huokaillut kuulemma vieraiden miesten nimiä öisin. Köh.

Mukavaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni!