Eilisen postauksen jälkeen marssin taas kiltisti terveyskeskukseen. Nieluviljelyn pikatesti todellakin taas paljasti angiinan. Lääkekuurin menin ohjeiden mukaisesti noutamaan päivystyksestä illalla. Reseptiä ei vain löytynyt mistään. Jonnekin olivat lapun hukanneet. Vastaanotossa vielä sattui olemaan kuivakka ja äänensävyltään ärsyttävä nainen. Melkein tapojeni vastaisesti hermostuin, kun asiaa ei kunnolla tutkittu, eikä reseptiä hanakammin etsitty. Otin asiakkailtani oppiman uhmailmeen kasvoille ja sanoin vakavalla äänensävyllä, että reseptin olisi syytä ilmestyä tavalla tai toisella. Lähdin vielä töistä reilun tuntia aikaisemmin, että ehdin apteekkiin. Minulle aikaisemmin aamulla painotettiin lääkekuurin nopean aloittamisen tärkeyttä.

Uhmailmeeni ilmeisesti auttoi, koska nainen hoksasi lähteä etsimään päivystävää lääkäriä sairaalan alueelta. Melkein puolen tunnin odottelun jälkeen hän vihdoin palasi uusi resepti mukanaan.

Yksi nolo sivuoire on tällä jatkuvalla nielun turvotuksella. Olen kuulemma alkanut kuorsaamaan pahemmin kuin raavaat miehet konsanaan! Asian vahvistavat kaimakollegani, Miirumaaru, Mutantti ja ennenkaikkea mieheni. Itsekin kuulen outoa korinaa unen läpi.

Ja nyt töihin valmistautumaan. Sateista lauantaita vaan kaikille. Ei täällä onneksi ainakaan lunta tule, sadetta kaatamalla kylläkin.