Päätin palkita itseni hyvin alkaneesta laihtumisesta. Ostin  tuon  tapaisen. (kuva poistettu)
Mut ilman Vistaa. Siihen ei sitten muut koske. Pääsen taas koneelle juuri silloin kun haluan ja jopa kännipostailemaan! Niitä ei ole tullut harrastettua ilmeisesti koko talvena eikä keväänäkään! Lupasin hakea koneen huomenna, pojat laittaa kait käyttövalmiiksi. Kuva on siis viitteellinen, en ole edes tuosta merkistä varma. Niin hyvin olen perillä tietokoneista.

Se on sama kuin autojen kanssa. Muuta väliä ei ole, kunhan ne toimii.

Laihtumisesta vielä. Hyvin tosiaan alkoi. Eilen illalla kävin töiden jälkeen puntarissa. Lukema -2.8kg aloituksesta. Muutamassa päivässä! Illalla kuitenkin maistelin vähän sipsiä dipin kanssa. Kurkkuakin dippailin. Vähän suolasta johtuvaa pöhötystä oli aamulla havaittavissa, mutten lannistu. Pieni herkuttelu ei silloin tällöin ole pahasta. En olisi kyllä muuten sortunut, ite en olisi ostanut. Mies oli vain järjestänyt meille kahdenkeskisen elokuvaillan herkkujen kera. Elokuvaksi se oli valinnut mun yhden lempparin, Bridget Jonesin! Yleensä se haluaa katsella mäiskintää!

Jännitti vähän eilen töistä tullessani. Jännitti kertoa ostoksesta. Mies kun on jonkin aikaa jo höpöttänyt, että kaikki turhan ostaminen saa loppua. Ja että meillä on talossa jo yksi hyvä kone ja monta huonoa kannettavaa. Niin onkin, muttei mulla omia ollenkaan. Ei se kumminkaan hermostunut. En kylläkään kertonut, että tonni siinä tuhlaantui.

Kävin Nappulan kanssa perjantaina sienimetsässä. Korvasieniä löysin. Laitan kuvia kunhan Mutantti kotiutuu.

Helluntaita kaikille!