Synnytyksen jälkeen on meno ollut melkoista haipakkaa.  Heti seuraavana aamuna menin töihin- koko viikko on ollut pitkiä päiviä täynnä. Torstaina vielä päivän jatkeeksi talopalaveri. Vauvaa en ole ehtinyt uudestaan nähdä, mutta sisko soitteli molempien päässeen kotiin torstaina. Vauva voi hyvin, samoin äiti.

Talopalaverissa sain yllättävän huomionosoituksen. Olin viime kuussa saanut eniten positiivista asiakaspalautetta ja näin ollen sain vip-lipun erääseen hyväntekeväisyysotteluun. Minä! En kuitenkaan malttanut enää olla pois kotoa, joten kiitin kunniasta ja annoin lipun työkaverille. Matsi bileineen olisi nimittäin ollut eilen illalla.

Toisenkin huomionosoituksen sain. Tiedä sitten hyvän vai huonon. Työtoverini armaat (ilkeet)  valitsivat minut  yksimielisesti luottamusmieheksi! Aikaisemmin oli valittu jo eräs toinen, mutta kun kaveri ylennettiin päälliköksi, piti homma laittaa uudestaan jakoon. Nyt kaima on työsuojeluvaltuutettu ja minä luottamusmies. Hih.

Eilen illalla kaljoittelin naapurin kanssa. Istuimme pihalla ja nauroimme paljon. Kylmyys tosin meni luihin ja ytimiin. Nyt on sitten kurkku kipeä. Tai kipeältä tuntui jo illalla, joten tuskin mistään vilustumisesta on kyse. Oli mitä oli, nyt ei ole aikaa sairastaa. Maanantaina on lähtö Norjaan! Vähänkö jännittää!

Eli mie menen pakkaamaan! Mukavaa sunnuntaita kaikille!