Eilinen päivä tuntuu ihan unelta taas. Illalla päätin nollata tilanteen ja ottaa muutaman sidukan. Saunaa lämmittäessä joinkin kaksi. Saunassa viihdyttiin yli kaksi tuntia. Siellä istuessa join vielä yhden siiderin ja oluen. Miten ne kävikään päähän! Ihmettelin heikkoa oloani. Muistin yhtä-äkkiä, etten jännitykseltäni ollu syönny mitään koko päivänä!! Rasti seinään, miä unohdin syödä! Saunan jälkeen korjasin tilanteen, uunimakkaraa ja ranskalaisia... Nukahdin sohvalle.

Haastattelusta vielä. Ne kysy mille osastolle mieluiten haluasin. Sanoin, että sillä ei ole niin väliä, koska joka tapauksessa kaikki on mulle uutta, ihan muuta kuin huonekalualalla. Olen nopea oppimaan ja pystyn sisäistämään luettua tietoa hyvin, eli mikään osastoista ei tunnu huonolta vaihtoehdolta. Haastattelijat nyökkäilivät ja tunnustivat itsekin siirtyneen nimenomaan huonekalualalta kyseiseen firmaan!

Kamala miten miä haluaisin sinne. Ihan hirveesti haluaisin. Samalla kuitenkin jännittää. Jännittää sekin, että petyn, jos en pääse, vaikka koko ajan yritän itselleni vakuuttaa, että mitä välii, työpaikkahan mulla joka tapauksessa on.

On sillä väliä. Imartelevaa itselleni on kuitenkin jo tuo kakkoskierrokselle pääsy. Ihan hyvä saavutus ja antaa hyvin pohjaa seuraaviin työhaastatteluihin. Jos en tuonne pääse nyt, ni ehkä kuitenkin joskus. Tai johonkin muualle.

Haastattelun alkua odotellessani paikalle tuli kaksi tuttua täältä kotipaikkakunnalta. Toinen niistä on toiminnu myymälävastaavana muutamassa firmassa. Kivakiva, siellä on varmasti ainakin miljoona minuu pätevämpää. Pääsisinpä edes myyjäksi sinne.

Huomenna lähetää Miirun, Mutantin ja Tirpan kanssa liiton järjestämälle kylpyläreissulle! Ihanaa, rentoutumista!