Toteutuuko se luminen talvi sittenkin? Nyt ainakin sataa ja maisema on jo lumen peitossa.

Eilisilta teiniserkkujen kanssa päättyi tavallaan ikävästi. Hiukan ennen yhtätoista mies meni nukkumaan hermo kireällä. Yllättäen ylhäältä löyty vielä muitakin kuin serkkuja, tai sanotaan, että yksi poikavieras.

Kun miehen hermo katkeaa, se katkeaa. Hermo piukassa käski talon tyhjetä ulkopuolisista. Poika lähtikin samantien. Selitin Mutantille, että asia ei ollut suunnattu henkilökohtaisesti tätä kaveria kohtaan, vaan syynä on koko päivän jatkunut meteli ja varsinkin Nappulan nolo käytös. Rasittava käytös. Luulen että Mutantti ymmärsi.

Tänään aamulla heräsimme kahdeksalta siihen, kun sama kaveri kömpi takaisin meille. Liekö jotain hormonien hyrräystä sielläkin suunnalla. Teiniserkut kun ovat nättejä tyttöjä molemmat.

Minun hermo kestää yllättävän paljon meteliä. Kun ottaa huomioon, että ennen muinoin viime vuosituhannella itse teininä en sietänyt kotona minkäänlaista metakkaa. Ja sitä paitsi olin eilen koko päivän töissä.

Yläkerrassa, varsinkin Mutantin huoneessa, on lattia ärsyttävän natiseva. Kun joku kävelee, vaikka ihan asiallisesti, huoneen poikki -ja varsinkin jos Nappula vielä pomppii vieressä, tuntuu alhaalla kuin yläkerrassa olisi vähintäänkin keilailun sm-kisat.

Mistä sitä tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Minä kun tykkään että nuoret saavat/voivat olla meillä kotona.

1300303.jpg

Ai miten niin kuvankäsittelyohjelmalla olisi kehykset saannut pois?

1300313.jpg

Luminen aamu.