Meinasin eilen nukahtaa ensimmäisen siiderin juotuani. Hetken pötkötinkin postauksen jälkeen, mutta sitten pissahätä vei voiton. Ja mie jos kuka tiedän yhden tölkin pissattavan kahden edestä!

Ei siinä auttanut muu kuin ottaa kottikärrit ja ruveta kärräämään puukasaa toisaalle.

833384.jpg

Tuolta niitä puita  keräsin.833397.jpg

Tuon enempää en ehtinyt kärrätä kun piti niitä juomataukojakin

pidellä...

833460.jpg

Hm. Kesällä Miirumaarun kanssa istutetut kukat hehkuvat 

elokuisessa illassa.

 

Niin. Pian siitä sitten hakeuduttiin taas aidalle turisemaan naapureiden kanssa. Kymmenen tienoilla joku keksi ajatuksen baariin lähdöstä. Mies, naapuri ja minä saimme Mamankin seuraksi. Miulle vaan iski uupumus. Eli ihan sivistyneesti ilta sujui. Valomerkin jälkeen päätimme reippaasti kävellä noin kolmen kilometrin matkan kotiin. Pitkältä tuo matka kieltämättä pimeässä tuntui, mutta oli se sen arvoista. Maailma olisi taatusti muuten ainakin miehen silmissä pyörinyt huomattavasti enemmän nukkumaan mennessä.

Mies ihastui Mamaan oitis! Totesi samaa kuin minkä mie olen todennu, mukava ja välitön ihminen. Eikä tuo miehenrutjake yleensä kehuja jakele. Jos ei haukkujakaan.

Tämä päivä kokonaisuudessaan on mennyt sohvalla maaten. Mies ottikin monen tunnin päikkärit, mie olen sitkotellut valveilla. Leffoja katsellessa.

Hyvää yötä!