Kävin eilen lääkärissä päänsärkyni takia. Töiden takia sitäkin piti vetkuttaa niin pitkään. Nyt kuitenkin eilen tuli semmoinen olo, että mitäs jos vaikka en herääkkään enää seuraavana aamuna uuteen päivään.

Lääkäri otti huoleni vakavasti ja teki useita hassujakin testejä. Seisoin milloin silmät auki, milloin kiinni. Tutkimusten jälkeen lääkäri sanoi, ettei näe mitään syytä huoleen. Luultavasti jossain pään ojentajalihaksistossa on jumia. Käski kuitenkin viipymättä maanantaina mennä uudestaan, jos ei  ole olo helpottanut.

Miten mie ja muka kerkiäisin. Mie oon taas ensi viikon op:n tuuraja. Muiden töideni lisäksi. Huok.


Kotona otin lääkärin kehoituksesta "reilusti" panacodia. Sain hyvän ja rennohkon olon, mutta kipu säilyi. Jaksoin saunoa silti pitkään miedoissa lämmöissä miehen hellässä hieronnassa. Muutenkin meillä oli niin kiva kahdenkeskinen ilta, etten naapurin pyynnöstä huolimatta mennyt niille juomaan viiniä. Ennen meillä oli aina naapurinihanan kanssa kivaa kahdestaan. Kuunneltiin Semmareita ja juteltiin, hihiteltiin. Nykyään kuvioissa on aina mukana naapurin aikuiset lapset ja vävy. Kivoja tyyppejä, mutta saan sen porukan kanssa riekkumisesta aina hurjat morkkikset. Heh.

Hieno ilma ulkona. Lääkäri käskikin voinnista riippuen ulkoilemaan kunnolla. Jos se panakoomassa nyt ylipäänsä on mahdollista. Nauru

1240033952_img-d41d8cd98f00b204e9800998e