Mutantti sai eilen tietää päässeensä kouluun, johon halusi. Kaveri ilmoitti viestillään jopa luokan. Ainoa harmi on, ettei paras kaveri entisestä koulusta päässyt samalle luokalle, kouluun kylläkin.

Eilinen päivä meni totaalisesti levätessä. Pyykkiä tosin pesin, tai kone pesi, mutta eihän se homma olekaan lepoa kummempaa. Nyt kohta melkein viikon kotonaolo on siinä mielessä tuottanut tulosta, että usein manaamani pyykkitupa on tyhjenemässä. Muutama koneellinen päivässä on auttanut asiaa. Huomasin yhtenä päivänä, että koneeni täyttömäärä on surkeat 4,5kg ja ohjelma, jota usein pikapesuna olen käyttänyt, sallii ainoastaan 1 kg pyykkimäärän. Ja arvaatkaa kuka on tunkenut koneen aina täyteen?? Ja ihmetellyt valkoisia pesuainetahroja puhtaassa pyykissä?

Sisko soitteli eilen. Oli äidiltä kuullut, että olemme taas (edelleen) kipeitä. Rupattelimme pitkään ja sisko halusi tietää mitä pidin synnytyksestä. Ajattelin kirjoittaa sille siitä "muistelman". Muistoksi tapahtumasta siskon silmin. Tuon synnytyksen myötä olemme jollain tasolla taas lähentyneet.  Tai läheisiä olemme aina olleet, mutta yhteydenpito on ollut sitäsuntätä. Nyt sisko soittelee ihan vain kysyäkseen kuulumisia, kun ennen aina halusi jotain.

Hieno päivä tulossa. Ajattelin edelleen pääasiallisesti levätä, mutta jotain pientä haluan touhuta. Vaikka sitten kirjoittaisin sen muistelman.

Mukavaa aurinkoista päivää kaikille!