Eilen olimme bileissä, joissa juuri kellään muulla ei ollut kivaa kuin talon isännällä. Mies veti karaokea sydämensä pohjasta ja emäntä sikeitä sohvalla... Olisi ollut kiva jutella ihmisten kanssa, mutta isäntä vain lisäsi volumea, kun joku yritti "huutamalla" saada asiansa selväksi toiselle. Hyvin varhaisessa vaiheessa päätin, että viinilasillinen, jota hitaasti lipitin, saisi olla illan ainoa. Muut kyllä vetivät minunkin edestä. Kuskina olin etulyöntiasemassa kotiinlähdöstä päätettäessä. Toisaalta kukaan muu, kuin talon isäntä ei esittänyt vastaväitteitä varhaisesta lähdöstä (n.klo00.30). Vein toiset baariin jatkoille ja menin oman ukkoni kanssa kotiin. Vaikka sitäkin yrittivät saada mukaansa, oli mies napakkana:"tahdon mampkan kanssa kotiin."

Niin, mie olen hyvin usein isännän puheissa Mampka. Voisihan tuo romanttisempikin olla, mutta sen suusta tuokin on ihan hyvä. Parempi kuin "Toi".

Huomasin juuri, että kulunut viikko on ollut mielialallisesti hyvä. Ilahduin huomatessani, että nyt kun nautin kuukausipalkkaa täysin tunnein, on työvuorolista kohdaltani hyvin kohtuullinen. Saan kuitenkin melko samaa palkkaa normaaleilla tunneilla, kuin peräsuolipitkällä painaessani lisätunteja. Tai vähän parempaakin. Toisaalta työmäärä on lisääntynyt, mutta yritän hoitaa sen normituntien puitteissa. Vastuukin lisääntyi. Nyt joudun tilauksien lisäksi olemaan myös tuloksesta vastuussa. Lisäksi osastopäällikkö nimitti minut omaksi kakkosekseen, eli silloin kun op on lomilla tai muuten saavuttamattomissa, hoidan isoa osastoakin hänen puolestaan. En vain ole uskaltanut muille asiasta kertoa. Tiedän, että joku muukin olisi mielellään ottanut homman hoitaakseen.

Kävin äsken Nappulan kanssa metsässä. Järkytyksekseni huomasin metsänhoitoyhdistyksen käyneen siellä. Rämeikkö, jossa joku aika sitten rämmin naapurinihanan kanssa, on kaadettu maan tasalle. Ihan raiskatun näköistä, rangat lojuivat sikin sokin.
1036583.jpg


1036588.jpg.
1036593.jpg

Anteeksi kuvien huono laatu. Kehno kännykkäkohkaaja on taas ollut asialla!