Jopas loppuviikko vierähtikin nopeasti. Sain kollegan ´toiselta paikkakunnalta pariksi päiväksi avukseni osastoa järjestelemään. Tai minä järjestelin ja hän neuvoi. Ensimmäinen päivä sujui hienosti, mutta toisena päivänä edellisenä iltana nautittu "yksi" huurteinen haittasi hiukan kollegan toimia. Ilmeisesti sellaista sattuu komennuksilla. Hih.

Kollegan silmää osastolla kuitenkin tarvittiin. Sain loistavia neuvoja, kuinka jatkossa osastoani pidän kunnossa. Parin tunnin pikakoulutus mainostekstauksessa tuotti välittömästi tulosta. Kyse oli pelkästään käden asennosta! Nyt homma sujuu ja pomon mielestä jopa niin hyvin, että voin kouluttaa muita. Ehkä se oli vitsi.

Remontin piti valmistua eilen. Nyt homma on enää sähkömiestä vaille. Ja lattiaa. Eilen piti jo tulla uuden takkahuoneen vihkiäisiin porukkaa, mutta viime hetkellä bileet piti perua.

Käväisin illalla Sarpalla. Katsoin sen videon, mikä oli kuvattu siellä voitonjuhlissa. Ei sen niin kauhea ollut. Miltei kaikki kuvatut olivat kyllä kovassa kännissä, mutta mitään, mikä olisi voinnut olla noloa jonkun mielestä eí siellä ollut. Hassua siinä oli yhden ison miehen tilitys. Mies sanoi kostavansa mulle aiemmin sillä viikolla laittamani jääpalan sen paidan sisään. Sen kosto oli kuitenkin pelättyä suloisempi... hih.

Sarpalla on kaunis koti ja ihana mies. Isompia lapsia en nähnyt, mutta nuorimmainen oli kotona. Semmoinen äidin näköinen mutrusuu. Suloinen kuin mikä.

Mukavaa sunnuntaita kaikille. Teitä lukijoita onkin taas tullut mukavasti lisää!