Nyt minuu vedellään sitten ihan suurella luudalla. Pesäpallomailalla, jos en sanois.

Mietin aikaisemmassa postauksessa, että mitähän Mutantin ja tyttiksen seurustelusta seuraa. Nyt tähän mennessä tiedän, että ainakin kamalan iso puhelinlasku, riitaa, risaksi heitetty puhelin, sim-korttien takavarikointi sekä pojalta, että valitettavasti myös tyttäreltä, rytmihäiriöitä ja valvottu yö, kärsitty työpäivä ja ajatusten sekamelskaa.

 Ja seurustelun julkitulosta on aikaa neljä päivää.

Toiseksi. Jos aikaisemmin valittelin kipeää lonkkaani, niin nyt saldona on kipeän lonkan lisäksi taas äitynyt ukkovarpaan tyvinivel. Samainen varvas, jonka pidempiaikaiset lukijani saattavat muistaa viime syksyltä. Varvas, joka tulehtui ja oli osaltaan osallisena työpaikan vaihtoon ja työnarkomaanin herättämisessä minussa.

Työsuojeluvaltuutettu kilahti töissä. Soitti puhelun, sanoi pari valittua sanaa, pyysi minut puhelimeen ja tuhansien anteeksipyytelyiden ja päivittelyjen kera sain lääkäriajan huomiseksi ja lisäksi labratutkimukset PIKANIELUNÄYTTEELLÄ. Ja kehoituksen tästä lähin asioimaan suoraan terveydenhoitajan tai lääkärin kanssa. Ilman turhaa jonotusta puhelimessa.

Kiitos kaima.

Mie oon aika loppu.