Tääl blogimaailmassa on eräs, joka on tainu saaha aikaseks oikeen viinirypälevillityksen... hih, niitä on nyt veetty ja veetään edelleen, sallittua kait, jos vaihtoehtona on karkit ja sipsit!

Laihdutus noin niinku henkisesti on sujunu hyvin, ajatuksissa ainakin se on, mutta vielä kun toteuttas kaiken fyysisesti. Kaikkee kivaa on tullu kapulaan ja muuhun pahaan oloon veettyy, mut jos tiistaina vaaka näyttää kamalia ni sit ei auta kun ottaa niskasta kiinni. Sillai oikeesti. Väsyttää kaiken aikaa ja se on varmasti huonon ruokavalion syytä.

Töissä on tappavan tylsää, ihmisiä ei käy kuin nimeksi, ja jostain syystä vasta hiukan ennen kuusi alkaa ryntäys, jos niitä paria ihmistä voi ryntäykseksi kutsua. Se vaan on niin väärin, että jos ei paljo ketään käy koko päivässä, eikä varsinkaan neljän-viiden aikaan, ni miks ne tulee sit just ennen sulkemisaikaa? Jos mitää oon täs palveluammatissa oppin, ni sen etten mene mihinkään kauppaan vähän ennen ku se menee kiinni, jos sitä suinkin voin välttää!

Nyt on rauhallinen hetki kotona, vietii lapset isukilleen toiseen kaupunkiin ja mies lähti kaverinsa kanssa vuorostaan radalle. Eipä se ole missää pitkää aikaa käynnykkään, toivottavasti osaa olla ihmisiksi. Tai ainaki pyöräni palauttais aamuun mennessä,  mun pitää nimittäin mennä töihin...