Töissä on ihana olla tämmöisenä hellepäivänä. Ellei satu pitämään hellepäivästä. Ilmastointi on mahtava asia. Entisessä työpaikassa oli vain tuuletin. Ja sekään ei kunnolla toiminut.

Työpäivän jälkeen ei enää palellut. Auto kun oli kahdeksan tuntia saanut lämmetä rauhassa. Eikä siinäkään autossa ole ilmastointia. Ei uudessakaan. Sain viime kesänä tarpeekseni ohjaajan matkassa. Päänsärky iski aina sen autossa istuessa.

Janoisena automatkasta ostin kaupassa käydessäni pari tölkkiä siideriä. Niin janoinen olin. Ajattelin, että grillatessa olisi mukava hörppiä kylmää juomaa. Olihan se, ei käy kieltäminen. Kauhea kutina alkoi vain kasvoilla miltei heti ensimmäisen tölkin jälkeen. Uhmasin kohtaloani ja join vielä toisenkin. Ei olisi kannattanut. Juomat kihahti päähän ja loppuilta meni harakoille. Päätä jomotti ja muutenkin rupesi väsyttämään. Olisi vain ollut tarkoitus vähän siivoilla. Mutantilla on nimittäin 13-vuotissynttärit perjantaina. Esikoisestani tulee siis virallisesti teini!

Uuteen autoon tulee noin kolmensadan euron remontti. Toivottavasti sillä selvitään. Yritin puhua miehelle myyjän virhevastuusta ja anelin sitä ottamaan yhteyttä auton myyneeseen liikkeeseen. Oli kuin olisi seinille puhunut. Ei sovi miehen luonteelle mennä valittamaan. Ei niin mistään asiasta.

Kuulin eilen villin huhun (ruoka)kaupan kassalla. Joku rouva oli kertonut varmana tietona Tirpan työpaikan menevän konkurssiin. Olin yllättynyt ja ihmeissäni. Rouva oli tienyt kertoa,  että kesäkalusteiden toimitukset eivät toimi ja se on konkurssin merkki.

Uskomatonta miten juorut kulkee ja vielä muuttuukin matkalla. Tuo juttuhan oli täysin jonkun idiootin keksimä asia ja kassa kertoi juttua eteenpäin melkein varmana totuutena. Tosi hienoa. Sanoin kassalle, että en usko asian olevan totta ja että olisi syytä lopettaa tuollaiset juorut alkuunsa.

Tulipahan taas tikusta asiaa. Outo on vielä tämän kannettavan näppäimistö. Kovin outo.

Hyvää yötä!