Miten nää viikot vierähtää niin nopeesti? Ei voi taas olla perjantai. Enkös miä just ollu vapaalla ja sieniretkellä? Maanantaina?

Eilinen meni töissä taas mallikkaasti. Tirpan kanssa vuorostaan oltii kahden. Ihan hyvä myyntipäivä, vaikka olikin hiljaista. Tirpan kanssa on aina hauskaa. Mietittiin just miten mukava työpaikka meillä on. Tai työ. Ajatelkaa, saahaa jutella ihmisten kanssa ja joku maksaa vielä siitä palkkaakin! Vaikka välillä joutuukin varastossa raatamaan, kantamaan painavia tavaroita selkänsä kestokyvyn rajoilla, on sekin vaan positiivista. Energiankulutusta meinaan. Siitäkin juteltii, että työläämpiä ovat nuo hiljaiset päivät. Kun on vilkasta, on tuo työ kuin leikkiä vaan. Sillai menee aika nopeesti ja oppii itekki kokoajan uutta. Pahalta tuntuu ajatus, ettei kauaa olla enää samassa paikassa. Eiköhän se ole jompikumpi meistä, joka joutuu sinne toiseen myymälään. Tai pääsee, voihan sen ajatella niinkin.

Illat menee nykyisin liian nopeesti. Tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi. Tuo televisiokin vielä. Kamalasti tulee uusia hyviä sarjoja. Bb on koukuttanu mut täysin, vaikka touhu talossa näyttääkin tylsältä. Asukkaat on jotenki luovuttanu Henan lähdön jälkeen. Ilmeisesti se piti vauhtia ja huumoria yllä vaikka oliki melko ärsyttävä.

Ja nyt töihin, Tirppashowta on tänäänkin tiedossa!