Outo väsy vaivaa. Syysväsy. Työrintamalla on ollut verrattain rankkaa. Kaksi edellistä viikkoa ovat olleet fyysisesti ja henkisestikin pitkiä. Eilinen vapaapäiväkin meni Mutantin kanssa terveyskeskuksessa, monta tuntia odotettiin lääkäriin pääsyä (ja mikä lääkäri! Täysi idioottiulkomaalainen, jos mielipidettäni kysytään!!) ja sen jälkeen röntgenjonossa, vaikkei lääkäri edes muistanut lähetettä kirjoittaa. Täysi ysi arvosanaksi muulle henkilökunnalle sitkeydestä, kun metsästivät loppujen lopuksi kyseistä lääkäriä ja lähetettä.

Vamma ei onneksi ollutkaan paha. Mutantti kaatui pyörällä sunnuntaina ja ruhjeita tuli vatsaan ja sääreen. Kouluterveydenhoitajan kehoituksesta kuitenkin kuvauksessa kävimme. Reissu tuli kalliiksi. Ostin pojalle nahkatakin ja paitoja, Miirumaarulle housut ja pikkareita jne. Pari vanhaa mummotonnia tuhlasimme kevyesti.

Mutantti kokeilee muutenkin rajojaan. Jäi kiinni tupakanpoltosta sunnuntaina. Hajun perusteella kopasin taskuja ja tadaa! Tupakkiaskihan se siellä pullotti. Katkoin tupakit ja määräsin pojan kotiarestiin, sekä puhelinkieltoon. Lisäksi sanoin, että jokaisesta tulevasta kiinnijäämisestä seuraa vuosi lykkyä mopon hankintaan. Mutta tehoaako se, sitä en tiedä.

Nyt lähden taas töihin. Tunteja tulee olemaan lähitulevaisuudessakin paljon. Sain muuten eilen erittäin yllättävältä taholta kiitospuhelun. Asia koski erästä luottamusmiesasiaa, jonka kuulemma hoidin erittäin mallikkaasti.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!