Ihanan kiireetön ja hiljainen aamu. Mies on eilisillasta asti pitänyt mykkäkoulua, joten sain aamun lehdenkin lukea täysin rauhassa. Mitä lie mököttää. Meidän viimeaikaiset riidat on suurinpiirtein käsitelleet hölmöjä aiheita kuten lottovoitto ja rahojen käyttäminen. Huvittavaa, nimittäin ainakaan tietääkseni mies ei lottoa, mut minen ainakaan.

Mutantilla piti olla näytelmäleiri tänä viikonloppuna, mutta se peruttiin viime hetkellä korkealle nousseen meriveden takia. Harmi, sillä tää olis ollu ensimmäinen kerta varmaan seitsemään vuoteen, kun Mutantti suostuu yöpymään muualla, kuin lähisukulaisten luona. Innoissaan vielä odotti leiriä. Lohdutukseksi ehdotin serkkutyttöjen pyytämistä yökylään.

Tytöt ovat siis raskaana olevan siskoni lapsia. Mukavia likkoja, odottavat innokkaasti uutta perheenjäsentä. Illalla tuli joku ohjelma, jossa synnyttäjä kuoli ja hetken päästä lapsikin. Liian myöhään tajusin vaihtaa kanavaa. Ohjelma aiheutti kysymystulvan ja ilme oli nuoremmalla tytöllä vakavaakin vakavampi. Kertoilin kivoja tarinoita tyttöjen äidin nuoruudesta ja sain, ainakin toivottavasti ajatukset pois vakavasta aiheesta.

Miehen velikin morsiamensa kanssa kävi eilen. Niillähän kanssa on kovasti lisääntymisyritystä. Morsian tosin ei ole yhtä innoissaan kuin miehen veli. Morsian haluaisi juhlia omat heinäkuiset häänsä ilman raskauden aiheuttamaa pakkoraittiutta. Lisäksi siitä on pari kuukautta sitten tullut mummo! Hmm, miehen veli on kuitenkin päättänyt saada tahtonsa läpi. Jos ei hyvällä niin sitten hormoonilla. Miten sitten lie suhtautuukaan terveydenhuollon ammattilaiset asiaan, morsian on kuitenkin jo kohta 46v.!  Ei vielä vanha, mutta ehkä kuitenkin lasta ajatellen. En tiedä. Tehkööt mitä haluavat. Minä en ehkä niinkään ole asiaa ajatellut ja siihen paneutunut, mutta mies jaksaa höpöttää aiheesta.

Ja nyt siivoilemaan!

 Mukavaa pakkaspäivää kaikille!