Pikainen postaus ennen töihin valmistautumista.

Loppuviikosta toimitusjohtaja tulee kertomaan irtisanomisesta. Jännästi nyt haluaa taistella kaikista kaupoista, ote on jollain tapaa riemukkaampi kokoajan. Jos tiedätte mitä tarkoitan. Mukava on lähestyä ihmisiä ja kaupan päättäminen on helpompi tehdä. Tavallaan nyt myyn niinkö viimeistä päivää. Vaikka eihän se enää muuta mitään yt-neuvotteluja ajatellen. Silti tuohon työhön on taas tullu semmosta draivia. Venäjääkin puhun entistä rohkeammin!

Vaihtoehtoja työttömyyteen on tässä nyt viime päivinä kovasti tullu puntaroituu. Itseänihän en  sitten olekaan puntaroinnu, patterit kun lopahti .( Toim. huom. Potslojot, Rintti, se tarkoittaa mulle samaa kuin olla toimettomana sohvalla, hyödyttömänä, käyttämättömänä, loppuunajettuna! Hihihih). Yks vaihtoehto nousee yli muiden, mutta on käytettävissä vasta ensi keväällä. Nyt päähän pälkähti ajatus opiskelusta, mikä ei tähän asti ole tullut mieleenikään. Eikö mun pitäs saada jotain aikuisopiskelurahaa vai? Jos semmosta sais, ja työttömyys olis toinen vaihtoehto, niin tottakai opiskelisin. Mutta mitä, sitä pitäis vielä miettiä.

Nyt on pakko valmistautua töihin, mukavaa päivänjatkua kaikille!

Pikainen lisäys vielä.

Jos luitte aikaisemman postaukseni kommenttilootaa, ymmärrätte hämmennykseni. Sanomalehden viikkojulkaisusta luin Rouva Hoo:n horoskoopin (kauris). Joku taitaa tuntee mut tai sitten noihin on pakko  alkaa uskoa, hih:

"Haluat päästä huipulle. Tavoitteet korkealle -ajatus alkaa elää vahvasti ja vaikuttaa koko loppuvuoteen. Läheisten on syytä antaa tilaa. Osoita myös sinä kiitollisuutta."

Hmm!